Članki bloga

Swedish Spa Pure Breeze · parna kopel za nego obraza

Swedish Spa Pure Breeze · parna kopel za nego obraza

Lepota, Nega obraza

Le redke ženske, kot tudi moški nimajo s kožo nikakršnih težav. Če je koža mastna ali mešana, bo po takšni kopeli pravi čas, da jo še dodatno očistimo nečistoč.
Zdaj lahko svojo kožo negujemo na povsem naraven način in to doma – z minimalnimi stroški in maksimalnim učinkom.

Prenovljena linija Swedish Spa Pure Breeze globinsko očisti s čistilnim oljem čajevca, očiščevalno mineralno glino in izvlečkom alge Corallina Officinalis, ki kožo neguje, zgladi in poživi.
34018     18,90€     sedaj samo: 9,99€

‘Z pravilno in redno nego boste izgledali nekaj let mlajši’


Kaj početi?
Le nekaj minut kar doma do lepega in sijočega obraza s kopelmi za obraz. Koži na obrazu najprej privoščim nežen piling, nato parno kopel in na koncu še čistilno masko.

  1. korak
    KOPALNA KOPEL ZA OBRAZ
    Iz obraza najprej temeljito očistimo vsa ličila. Raztopim 2 čajni žlički Pure Breeze parne kopeli v 0,5 litra tople vode. Ob mirni glasbi in prižganih svečkah se ob tem lepotnem ritualu povsem sprostim. Spnem si lase, tako da je obraz povsem odkrit. Posodo postavim na ravno površino in se nagnem nad njo, pokrijem z brisačo in pustim, da para na obrazu opravi svoje delo. Počakam 3 minute in obraz umijem. Po parni kopeli, ki bo odprla pore, na obraz nanesem še masko.
  2. korak
    GLINENA MASKA
    Po parni kopeli obrišem kožo na obrazu do suhega. Nato nanesem glineno masko v debelem sloju. Pustim učinkovati do 5 minut, dokler se ne posuši, nato jo sperem z mlačno vodo. Izogibam se le področju okoli oči in ustnic. Parno kopel se je najbolje lotiti konec tedna, saj se lahko zgodi, da bo koža potem nekoliko pordela. Nad rezultatom sem navdušena.

                       Zadovoljna, da lahko njene učinke opazujem že po večkratni negi. Ko se potipam, me pozdravi lepa, zdrava ter napeta koža.? tyasha

Včasih si samo želimo počitka in razvajanja. In kaj je lahko boljšega po napornem dnevu?… “Ležati v dišeči kopeli s svečami, prijetno glasbo in s sproščujočo spa-masko na obrazu…” – preprosto, sproščeni spa v lastni kopalnici ⏩ Moj Swedish Spa, moj wellness.

Sledi preprosti, a učinkoviti negi obraza ⏩ SWEDISH SPA, fb strani ⏩ Oriflame.slovenija.  in IG strani ⏩ oriflame.slovenija     pinky_fashion_blog.

Sproščen pozdrav iz domačega wellnessa, ?

O avtorju