Članki bloga

Brezskrbni skok v kopalke… ? Slim Extreme 4D EVELINE COSMETICS

Brezskrbni skok v kopalke… ? Slim Extreme 4D EVELINE COSMETICS

Lepota

Ker je poletje čas razgaljenih teles, bikink in norih zabav…. želimo vsi izgledati sexy in lepo. A žal je veliko ljudi, ki se bojuje z kilogrami in največjim ženskim sovražnikom celulit ?Za nastanek celulita ni krivo samo čezmerno uživanje hrane. Velik delež prispevata tudi stres in nezdrav način življenja. Celulit napade predvsem ženske v obdobju pubertete, v času uživanja kontracepcijskih tablet, med nosečnostjo in v menopavzi. 🙂

Telesna aktivnost: vsi dobro vemo, da z redno telesno vadbo izgubljamo odvečne kilograme, pospešimo krvni obtok in metabolizem. Najprimernejše vaje, ki vam pomagajo v boju proti celulitu, so t. i. aerobne vaje, daljši sprehod (vsaj 30 minut) tek, aerobika, ples, kolesarjenje in rolanje so vaje, ki jih lahko izvajamo dalj časa in ne zahtevajo prevelikih obremenitev. Manj primerne so anaerobne vaje (bodibilding), ker so te osredotočene na povečanje mišične mase in ne na porabo odvečnih maščob. In najpomembnejše ⏩ z redno vadbo vsaj 15 minut dnevno v kombinaciji SLIM EXTREME 4D Eveline Kozmetika Slovenija boste z rezultatom več kot zadovoljne. Za vse tiste, ki vam pa telesna aktivnost ne diši, se celulita na nogah, zadnjici in trebuhu lotite z anticelulitnimi kremami, serumi in masažami. Vsak človek bi si moral vzet čas in nekaj naredit zase❗še več o celulitu STOP. Izdelek je na voljo v drogeriji Müller Slovenija in DM Slovenija.

 

Zakaj priporočam zlati izdelek ARGANOVO OLJE, bioHyaluron Slim ComplexTM?

SLIM EXTREME 4D TERMOAKTIVNI SHUJŠEVALNI SERUM Z ARGANOM  je bogat s hialuronsko kislino, v kombinaciji s čistim 24-karatnim zlatom in kofeinom, ki učinkovito pospeši mikrocirkulacijo v podkožnem tkivu, zmanjša količino strupov in maščobnih kislin v celicah. Isocell Slim obogaten z arganovim olje pa pospeši proces izgorevanja trdovratnih maščob ter tako oblikuje postavo. Če imate ta dva problema, kot sta celulit in strije je idealen, da ga preizkusite in uporabljate vsak dan 2× dnevno. Serum vmasirajte na kritične predele ( pas, zadnjica, stegna), kjer se pojavlja celulit in nežno z krožnimi gibi masiramo tako dolgo, dokler se popolnoma krema ne vpije v kožo. Z nežno masažo naredimo toplotni učinek in s tem ko segrejemo povrhnjico, pospešimo penetracijo aktivnih sestavin globoko v kožo ter tako zagotovimo največji možen učinek shujševalnega tretmaja. ☜ Serum deluje do 48 ur. Po 2-3 tedni redne uporabe, bodo vidni prvi rezultati, vaša koža pa bo zglajena in mehka. Serum je v 250 ml tubi, je bele barve in neodišavljenega vonja.

Poletje uživajte v vsej njegovi opojnosti. Brez bolečih posegov, brez noža, brez črnic – le z gladko, čvrsto kožo, ki jo bo tako prijetno božati in pokazati na ogled, ter celo z nekaj centimetri manj. Juhuuu ?

 

 

O avtorju