Članki bloga

Elegantna ročna ura Geneva ⌚RočneUre.si

Elegantna ročna ura Geneva ⌚RočneUre.si

Nakit

Ura je praktičen univerzalen modni dodatek, ki ga mora imeti vsaka ženska. Je odličen način, za popestritev videza, ki je zadnja leta enostavno nepogrešljiv. Ure lahko kombiniramo na tisoč in en način, še posebej pa je priljubljen ulični stil nošenja – divje, barvno, bleščeče in mladostno. Kombiniramo jih lahko z različnimi stili in z njimi ekstravagantno poudarimo še tako nedodelan ali enostaven stajling.

KDO SO ROČNE URE.SI? …
So veliki navdušenci nad modnimi dodatki, zato želijo ponuditi Slovenski publiki nekaj posebnega, nekaj več! Ustvarili so spletno trgovino RocneUre.si, kjer nam ponujajo veliko, bogato a cenovno ugodno ponudbo ročnih ur za moške, ženske in otroke. Novo v njihovi ponudbi pa so tudi trendi zapestnice, ki se podajajo in izpopolnijo našo ročno uro.
Ob pregledu njihove bogate ponudbe, boste zagotovo našli kaj po svojem okusu. In brez skrbi, zagotovljena  je kvaliteta vseh ur, ki so primerne za naš vsakdan in že komaj čakajo, da postanejo naš zvesti spremljevalec.

1aa-arocna-ura-1
ZAKAJ JE URA NEPOGREŠLJIV MODNI DODATEK?…
Ura veliko pove o osebnosti človeka, ki jo nosi, poleg tega pa predstavlja tudi pomemben modni dodatek. Klasična ročna ura je večen kos, v katerega je vredno vložiti nekaj več denarja. In če ne marate nakita, je lahko odlična pika na i vašemu stilu.
Ženske ure se ponašajo s posebno obliko in barvo. Med res veliko izbiro ur, si vsaka ženska lahko izbere tako, ki se
najbolj ujema z njeno osebnostjo in kar najbolje služi njenim potrebam. Ženske ure lahko razdelimo na tiste, ki so namenjene poslovnim sestankom, službi, nočnim zabavam, športni dejavnosti ipd.

PREJELA:   Žensko uro GENEVA DIAMOND GOLD
Ženska modna analogna ura, znamke Geneva, posebnega videza, za posebne ljudi. Primerna za vsakdan, na voljo v zlati in srebrni barvi. Za piko na i pa jo krasijo še diamantki.

VIDEZ ŽENSKE URE ZA PROSTOČASNO NOŠENJE ….
namenjen preživljanju prostega časa in delovnega okolja – ženske ure, ki jih ženske nosijo v prostem času, so po videzu sproščene in modne ter primerne za kombiniranje z modnimi oblačili za prosti čas. Nosimo jih, ko gremo na sprehod po mestu ali pa po nakupih. Z njimi izražamo svobodo, odprtost za nove trende in korak z modo ter mladostnost.
◉ namenjen nošenju na delovnem mestu – so bolj formalne in odražajo večjo zadržanost v primerjavi z urami za prosti čas. Njihova minimalistična oblikovanost odraža določeno stopnjo resnosti in profesionalnosti. Ponavadi imajo še kakšen ne preveč vpadljiv okras – kristal. Te ure so primerne za delo s strankami , sestanke ter delo v pisarni.
namenjene prireditvam, večernim izhodom – ure v obliki zapestnic, ki jih lahko uporabite namesto nakita in bodo prav tako lepo popestrile vaš videz. In še barvne ure različnih oblik  z poslikavami in diamanti. Če so vam pa ti izven vašega dosega, so tu tudi številne dostopnejše, a zato nič manj privlačne ure, ki so namesto z diamanti obogatene s kristali Swarovski.

Nikakor pa za ženskami ne zaostajajo moški. Namreč ura je skoraj edini ali celo najpomembnejši kos nakita, ki ga lahko nosi vsak moški. In pravi moški si lahko le z uro privošči nekaj več ekstravagance, obenem pa tudi naredi en korak več v smeri mode.
Zakaj je pomembna pravilna izbira ure?… S pravilno izbiro ure pokaže, kako izostren je njegov okus za modo ter modne dodatke. Mnenja sem, da je ura najpomembnejši modni dodatek pravega moškega – dovršen element stila in dobrega okusa.

1aa-arocna-ura4

Ur že dolgo več ne nosimo samo zato, da nam bi prikazovale le čas, temveč je nepogrešljiv modni dodatek. Različne barve in oblike naših ur, pa nam dajo možnost dobre kombinacije z oblačili, ki jih nosimo. Zadnja leta, so vse bolj zanimivi tudi različni paski za ure, od živobarvnega gumijastega obročka do širokega usnjenega paska ali prepleta več paskov, ki spominja na zapestnico.  Za Izbiro in način nošenja ure se odločimo čisto sami, saj praktično med izbiro ni nikakršnih barvnih omejitev in modelov. Ura je odlična ideja za darilo.

MNENJE/OCENA
Ženske se običajno odločamo za elegantne ročne ure z dodatki, kot so kristali, ki  se lepo podajo k urejenemu videzu. Moja izbira je PERFECT  ženska ročna ura GENEVA v elegantnem dizajnu. Izjemno udobna, modna in praktična, ki je s svojim estetsko dovršenim dizajnom primerna vse ženske. Elegantna oblika in barva pa omogočata, da se bo ujemala prav z vsakim kosom oblačila. In ne le-to, osvežila bo vaš stil in ki izraža lepo urejeno damo!

ALI VESTE?… 
Prve prenosne ure so v 16. stoletju izumili v Angilji. Bile so izredno velike in okorne, zato so jih nosili kar okoli vratu. Imele so le urni kazalec, navijati pa jih je bilo potrebno dvakrat dnevno. V tem času so se začeli pojavljati tudi prvi žepni časomeri, a so bili dovolj izpopolnjeni šele v 17. stoletju. Prvo zapestno uro je izumil Patek Philippe v 19. stoletju. Od takrat pa vse do 1. svetovne vojne so zapestne ure nosile predvsem ženske. Moški so tisti čas nosili žepne ure.    IN DANES SO MODNI TREND!… 

Hvala RočneUre.si za prijazno povabilo k sodelovanju. ?

Ljudje, ki so navajeni na uro prav vsak dan, bi se brez nje počutili približno tako, kot bi šli ven brez čevljev. Ura je odličen modni dodatek! Brez nje nikamor. Če še niste našle svojo, potem hitro skok v ⏩ Spletno trgovino z najboljšo izbiro modnih ur ⏩ RočneUre.si ⌚

O avtorju